Я Працюю У Customer Help, І Це Цікаво: Хто І Чому Обирає Професію У Сфері Допомоги Клієнтам

  • Home
  • IT Вакансії
  • Я Працюю У Customer Help, І Це Цікаво: Хто І Чому Обирає Професію У Сфері Допомоги Клієнтам

Також я вважаю, що така робота підійде стресостійким людям із навичками мультитаскінгу. Так, це не завжди легко, але всі негативні моменти нівелюються абсолютною кількістю переваг роботи у Customer Support ZONE3000. Не зайвою буде також технічна підкованість —  розуміння операційних систем, баз даних, тестування, віртуалізації. Усе це —  бажані навички та знання, що дозволять фахівцю підтримки бути затребуваним на ринку та швидко перемикатися між проєктами. Заповніть, якщо ви не проти, щоб ми могли зв’язатись у випадку потреби. Письмові комунікації значно скорочують віртуальну дистанцію між співрозмовниками, але з іншого боку — не дають змогу відчути ваші інтонації.

що робить IT Support Specialist

Через день-два зі мною зв’язалася рекрутер компанії та запропонувала пройти тест на знання англійської, а згодом співбесіду. Після успішної здачі я потрапила на тренінг у ZONE3000. Сапорт занадто розтягнуте питання, для тих хто в кол центрі, може і так, для 3-ї і 4-ї лінії дуже сумніваюсь… До речі, цікаво було б в ЗП опитуваннях розділити лінії(рівні) для більш чіткої картини.

Обговорюють Зараз

Одна помилка може швидко зіпсувати весь діалог. Робота в Support-відділі — це ідеальний варіант для старту в ІТ, бо для неї не потрібно мати широкий бекграунд на самому початку. Аби пояснити загальну суть, варто розділити підтримку на три рівні. Щоб зберегти вакансію, треба увійти або зареєструватися. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Також ви маєте бути відповідальним, проявляти емпатію та, в деяких моментах, терплячість. Сапортер від душі хоче допомагати людям, і це бажання дуже відчувається. Тепер нарешті можу зрозуміти наскільки релевентні описи інших посад… Щодня ми можемо надсилати вам схожі вакансії на ел.

що робить IT Support Specialist

При  цьому зовсім не обов’язково мати технічну освіту та добре знатися в IT. Головне ― бути відкритим новому досвіду та знанням! Я побачила оголошення на сайті, і мене зацікавила ця вакансія. Без вагань відправила своє резюме та стала очікувати на результат.

Насправді я не шукала вакансії в IT сфері, тим паче не думала, що буду працювати у технічній підтримці. У дитинстві у мене була мрія стати вчителькою англійської, та я майже втілила її в життя, вивчившись на перекладача. Після закінчення університету займалася репетиторством, проте мені стало цікаво спробувати себе на посаді не філологічного спрямування.

Карьера В It: Должность Support Engineer

Так збіглося, що у ZONE3000 на той час працювало (та й досі працює) багато моїх знайомих, які навчалися зі мною в університеті. Вони відгукувалися про компанію дуже позитивно, тому і я вирішила спробувати свої сили та надіслати резюме. Мені зателефонували того ж дня, розповіли трохи більше про компанію,  специфіку роботи та нічні зміни. Ми домовилися про день здачі тесту з англійської, який я склала успішно. Як на мене, величезним плюсом компанії є те, що компанія проводить навчання (технічна база та практика), яке потім оплачується за умови успішної здачі тестування.

Потрапила у компанію завдяки «сарафанному радіо». Ніщо не працює краще, ніж реклама знайомих та авторитетних у твоїх очах людей. Таким чином, компанію мені порекомендувала одна з моїх знайомих, яка співпрацювала і продовжує співпрацювати з компанією ZONE3000.

Інженер Технічної Підтримки (зі Знанням Польської Мови)

Ну і, безперечно, сапортер ― це той, кому подобається розмовляти та спілкуватись із людьми загалом. Якщо ви надаєте перевагу роботі, яка не передбачає тісного взаємозв‘язку з іншими людьми, колективом, то ця посада не для вас. IT-спеціаліст – це людина, чиї обов’язки вкрай важко описати двома словами. Він – «універсальний солдат», без якого не обійдеться практично жодна фірма. Потрібно терміново відремонтувати офісну техніку?

що робить IT Support Specialist

❌ «Ваш дзвінок дуже важливий для нас»Якщо вам просто треба заповнити паузу, краще вмикайте приємну музику. Фрази-кліше — фальшиві та не додають спілкуванню жодних позитивних емоцій. Ми команда постійно практикуючих спеціалістів в галузі інтернет-маркетингу, зокрема маркетингу в соціальних мережах. Вже у наступному році ми відкриваємо новий набір на безкоштовну навчальну програму Sigma Software Support Camp.

Спочатку я не вірила, що пройду відбір, але старання та дуже сильне бажання працювати саме тут мені допомогли. Існує думка, що айтішником IT Support Specialist вакансії треба народитися. Звісно, основна вимога для цієї професії – посидючість, а також безмежна захопленість технікою та новими технологіями.

Средняя Зарплата В Рф:

Ось так і почалася моя робота в ZONE3000. Я думаю, що ця посада підійде людям будь-якого віку, які відповідають стандартним вимогам щодо рівня іноземної мови, вказаним у вакансії. Також людина має бути готова постійно вдосконалюватись, навчатись, працювати над собою.

  • Насправді я не шукала вакансії в IT сфері, тим паче не думала, що буду працювати у технічній підтримці.
  • Напевно, немає кращого показника того, що ти робиш свою справу добре, ніж відгуки щасливих користувачів.
  • Сапорт занадто розтягнуте питання, для тих хто в кол центрі, може і так, для 3-ї і 4-ї лінії дуже сумніваюсь…
  • Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар’єрних можливостей.
  • Він – «універсальний солдат», без якого не обійдеться практично жодна фірма.
  • Я мала плани шукати роботу у сфері IT, оскільки це перспективна галузь.

Наші фахівці з великим досвідом за плечима поділяться теоретичними та практичними знаннями й навчать вас базових аспектів техпідтримки. Продовжуючи, ви приймаєте https://wizardsdev.com/ правила сайту та політику конфіденційності. Зацікавила позиція та прагнете спробувати себе у цій сфері? Тоді переходьте за посиланням, щоб дізнатися більше.

Позиція Customer Support чудово підійшла для початку кар’єри в ІТ. Я люблю свою роботу за можливість навчатись нових речей, пов‘язаних зі сферою хостингу, вебсайтів, програмування. Не менш важливим є й те, що я обожнюю спілкуватись із людьми. Таке щоденне довготривале спілкування з клієнтами може здатись мукою для когось. Напевно, немає кращого показника того, що ти робиш свою справу добре, ніж відгуки щасливих користувачів. Також на цій посаді регулярно переглядається розмір доходу відповідно до твоїх успіхів, є можливість кар‘єрного розвитку та професійного зростання.

А набути усіх інших навичок може будь-хто. Мало хто уявляє, наскільки широкий спектр питань вирішує служба технічної підтримки. Отже, як бачите, у ролі Customer Support Specialist випробовують себе зовсім різні люди. І кожен знаходить у цій роботі свої плюси.

що робить IT Support Specialist

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар’єрних можливостей. » Погодьтеся — неприємно, коли хтось це визнає, тим паче що це суб’єктивно. Індивідуальний підхід до кожного типу бізнесу. Практикуючий SMM спеціаліст, всього за 2 місяці. 100% практики на курсах та корпоративних тренінгах з реальними проектами.

Leave A Reply